Dūmu detektors PW-507S

Vērtējums:
90% of 5 votes 4,5/5 pamatojoties uz 5 atsauksmēm!
Dūmu detektors PW-507S. 
*Preču apraksti tiek veidoti pēc ražotāju sniegtās informācijas par produktu. Aprakstiem un attēliem ir informatīvs raksturs, iespējamas operatīvas izmaiņas. Saskaņā ar ražotāju noteiktām izmaiņām preču komplektācija vai parametri var tikt koriģēti.

Palovaroitin PW-507S. Palovaroittimet on suunniteltu tunnistamaan palosta syntyvät kemikaalit ja varoittamaan sinua savun leviämisestä

Asennus- ja käyttövaatimukset:

  • Asenna palovaroitin mahdollisimman lähelle katon keskikohtaa. Mikäli asennus keskelle kattoa ei ole mahdollista, asenna se vähintään 60 cm:n päähän nurkasta tai seinästä.
  • Mikäli palovaroitinta ei ole mahdollista asentaa kattoon, se tulee asettaa seinälle 10-15 cm:n päähän katosta.
  • Monien rakennusten katoissa on koloja, korkeuseroja tai aukeamia. Tässä tapauksessa palovaroittimen on syytä olla 0,9 m:n päässä katon korkeimmasta kohdasta vaakatasossa mitattuna.
  • Tesipainiketta ei saa käyttää, ellei palovaroittimessa ole paristoa.
  • Varmistaaksesi palovaroittimen toimivuuden, sen toiminta tulee tarkistaa kerran viikossa testipainiketta painamalla.
  • Älä koskaan poista paristoa palovaroittimesta hiljentääksesi hälytyksen. Avaa ikkuna ja tuuleta huonetila, jossa palovaroitin on. Kun savu poistuu huonetilasta, hälytysääni sammuu.
  • Kun palovaroitin tuottaa hälytysäänen, älä seiso lähellä palovaroitinta. Varoitusääni on riittävän voimakas herättämään sinut hätätilanteessa. Jos seisot liian lähellä palovaroitinta sen soidessa, kuulosi voi vaurioitua.
  • Tavallisessa käytössä paristoja ei ole suunniteltu kestämään yhtä vuotta kauempaa. Palovaroittimessa on pariston varausilmoitin, joka ilmoittaa äänimerkillä pariston vaihtamisen ollessa ajankohtaista. Varoitusääni soi 30-40 sekunnin välein 7 päivän ajan. Kun palovaroitin alkaa toistamaan varoitusääniä, vaihda paristo.
  • Noudattaa säädöksiä EN14604
  • Valmistettu Kiinassa

Erittely:

Energianlähde: 9V paristo (ei mukana)

Elektrostaattinen lataus: 6-12uA

Käyttöala: -10oC ~40oC

Signaaliääni: ≥85dB/3m

Kahden vuoden takuu

Saistītās pakalpojumu kategorijas

Comments

Add New Comment

Jūsu grozā

Jūsu grozs ir tukšs

Noderīga informācija

Cien. Klienti!

Informējam, ka no 2018. gada 1. janvāra stājas spēkā Pievienotās vērtības nodokļa likuma grozījumi, kuri nosaka īpašo PVN piemērošanas režīmu (PVN likuma 142., 143.4 un 143.5 panti).

vairāk

FaLang translation system by Faboba